Forside Søg Sitemap English
Vækstcenteret

MEDITATION OG KREATIVITET

Stort set alle har vi, hvis man går os på klingen, ét eller flere kreative udtryk i vores hverdag. Det kan være madlavning, det kan være den måde vi i vores privat- eller arbejdsliv drager omsorg for andre, det kan være en hvilken som helst hobby eller det kan være en faglig, hel- eller halvprofessionel kreativitet.

En sådan udtrykskanal har i sig selv en eksistentiel værdi.
Men den kan også være en støtte ind i en meditativ praksis, ved at tilføje rejsen indad en legende og eksperimenterende karakter.
Og den anden vej har meditationens retning ind mod det sted hvor al kreativitet strømmer fra, mulighed for støtte og måske udvide det udtryksmæssige flow.

Kurset arbejder med balancen mellem den indre lydhørhed og det ydre udtryk, hvad enten det er lavmælt og mest for ens egen skyld, eller det er en del af ens faglighed.
Denne balance vil vi arbejde med ved at formiddagene rummer længere indadvendte stræk med meditation, langsomme og meditative fysiske øvelser, kropsskanninger og en skrivemeditation.
Eftermiddagene rummer mere udadvendte stræk med introduktioner til forskellige kreative øvelser.

Den eneste betingelse for at deltage på kurset er at man i længere tid har haft en regelmæssig praksis. Og at man har en interesse eller nysgerrighed i forhold til kreative processer.

Pris: DKK 2.550 / Studiepris: DKK 1.600     
Forplejning: DKK 330
Dato: 22-10-2020 kl. 19:30 - 25-10-2020 kl. 14:00
Sted: Vækstcenteret, Solbakkevej 15
Underviser: Peter Høeg

UNDERVISERE
Peter Høeg
Mag.art. i litteraturvidenskab.
Forfatter.
Han er fastboende på Vækstcenteret og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen
 
Søg Sitemap English
Rørbækvej 10, DK-8766 Nørre Snede     Tlf +45 7577 1617     kontoret@vaekstcenteret.dk