Forside Søg Sitemap English
Vækstcenteret

SOMMERLIV

Vi er glade for igen at kunne invitere til Sommerliv på Vækstcenteret – nu i nye smukke rammer efter en stor Porthusrenovering i 2017.

Sommerliv er en mulighed for kursister til at invitere familie og/eller nære venner til et ophold på Vækstcenteret. Intentionen er at man på den måde kan dele stedet, salen og stemningen, med de mennesker man deler sit liv med.

Sommerliv er, som altid, et fire-dages sommerophold for børn og voksne. Det er fire dage med fokus på nærvær, leg og god tid.

Vi vil bestræbe os på at skabe et rum så de voksne kan få mulighed for at meditere en periode om dagen, hvis ens børn er med på den. Ellers er opholdet tænkt som dage med fælles feriestemning for børn og forældre; vi vil dagligt tilbyde mulighed for at deltage i sommeraktiviteter tilpasset deltageres antal og alder.

Programmet for dagene indeholder musik, krop og dans, leg, aftenbål og masser af sang. Hver dag starter med morgensamling for alle, og om aftenen spiser vi sammen. Morgenmad og frokost står man selv for. Alle aktiviteter foregår med Vækstcenteret som rammen.

Sommerliv er ikke et kursus, men et defineret samvær og fællesskab med egen og andres familier. Der er madlavnings- og rengøringsopgaver til alle deltagere – store som små.

Det er en betingelse for at deltage i sommeropholdet, at mindst en af de voksne har været på et kursus på Vækstcentret. Ved familietilmelding bedes man i bemærkningsfeltet angive hvem man hører sammen med - altså hvem i familien som har været på kursus på Vækstcenteret før.

Sommeropholdet slutter med fælles frokost og rengøring.

Pris pr. deltager inkl. forplejning: kr. 750 
Børn under 8 år halv pris, børn under 2 år gratis.
Forplejningen omfatter de tre fælles aftensmåltider, og frokost den sidste dag.

Arrangører: 
Mads Haagen, Iben Iversen, Jeanette Ishi Lehn og Maria Rose Dybvad.

Pris: DKK 750 / Studiepris: DKK 0     
Forplejning: DKK 0
Dato: 01-07-2018 kl. 10:00 - 04-07-2018 kl. 14:00
Sted: Vækstcenteret, Gule sal
Underviser:

Søg Sitemap English
Rørbækvej 10, DK-8766 Nørre Snede     Tlf +45 7577 1617     kontoret@vaekstcenteret.dk