Forside Søg Sitemap English
Vækstcenteret

VEJEN IND

de første skridt i meditativ praksis
Kurset er overtegnet.
Et tilsvarende afholdes 1.-3. februar 2019 (se nedenfor).

Nye kursister tilbydes i disse tre dage en introduktion til de grundlæggende elementer i den eksistentielle og meditative træning, som er udviklet gennem 35 år på Vækstcenteret.
Kurset præsenterer en vejviser for dem, som gerne vil tage de første skridt i en meditativ praksis forankret i dette grundlag.

Vi har erfaret, at meditation i balance forudsætter en sund selverkendelse og et godt fundament i det almindelige liv. Med afsæt i Vækstcenterfællesskabets gennemprøvede og levede erfaringer vil der blive introduceret indstillinger, enkle øvelser og træning, der stimulerer personlig integration, eksistentiel udfoldelse og indre fordybelse. Som en del heraf indgår en indføring i en serie grundlæggende, afbalancerende åndedrætsøvelser.

Undervejs vil vi desuden berøre og bevidstgøre fem naturlige veje til dybere kontakt: kroppen, åndedrættet, hjertet, kreativitet og bevidstheden - på Vækstcenteret kaldet femkanten.
På den baggrund vil der blive opsummeret konkrete forslag til, hvordan man kan begynde eller komme videre med sin egen meditationspraksis.

Vi vil veksle mellem kropsarbejde og bevægelse, stillesiddende indre øvelser og meditation. Mellem aktivitet og rum med tid til fordybelse vil der også være god plads til spørgsmål og dialog.
Pris: DKK 2.550 / Studiepris: DKK 1.600     
Forplejning: DKK 330
Dato: 21-09-2018 kl. 10:00 - 23-09-2018 kl. 16:15
Sted: Vækstcenteret, Solbakkevej 15
Underviser: Erik Elnegaard

UNDERVISERE
Erik Elnegaard
Privatpraktiserende psykolog, cand. psych., autoriseret, specialist i psykoterapi og supervision.
Arbejder med kropsorienteret terapi og supervision, træningsgrupper og kursusvirksomhed.
I træning hos Jes Bertelsen siden 1982, fastboende på Vækstcenteret fra 1986.
 
Søg Sitemap English
Rørbækvej 10, DK-8766 Nørre Snede     Tlf +45 7577 1617     kontoret@vaekstcenteret.dk