Forside Søg Sitemap English
Vækstcenteret

HVOR ER VISDOMMEN?

om at lade meditativ opmærksomhed belyse personlighed og samvær
På dette kursus ser vi nærmere på hvordan vores menneskelige modning støttes af den spirituelle proces. Hvor udvider og gennemstrømmer den min verden – hvornår bliver den en flugt?

I det indre landskab vil vi undersøge hvordan empatisk nærvær påvirker vores indre liv og dialog. Vi har alle opbygget forskellige indersider til bestemte formål; nogle er synlige, andre er skjulte. Det kan være et legebarn, en indre dommer, en klog rådgiver, måske en snydepels og en meditativ del. Hvor er de, hvordan samarbejder de, hvad sker der hvis opmærksom venlighed belyser dem?

I det mellemmenneskelige vil vi forbinde det empatiske nærvær med enkle samtaleregler, der kan udvide relationel åbenhed og meningsfølelse. Hvordan griber vi den levende essens fra andres erfaring – og hvordan udvider vi det fælles rum med vores egen?

Under hele kurset vil vi træne evnen til at bevidstgøre kropsfornemmelser og følelser i stilhed og i sproglig udveksling. Dagene vil forløbe med små teoretiske oplæg, udveksling i forskellige konstellationer og sekvenser af bevægelse og stilhed.

Pris: DKK 2.550 / Studiepris: DKK 1.600     
Forplejning: DKK 330
Dato: 11-05-2018 kl. 10:00 - 13-05-2018 kl. 16:15
Sted: Vækstcenteret, Solbakkevej 15
Underviser: Hannah Jacobsen

UNDERVISERE
Hannah Jacobsen
Psykoterapeut MPF.
Uddannet på Institut for Life Energy Process med speciale i kropsorienteret psykoterapi.
Underviser i Integrativ udvikling og meditation.
I træning hos Jes Bertelsen og underviser på Vækstcenteret siden 1988.
 
Søg Sitemap English
Rørbækvej 10, DK-8766 Nørre Snede     Tlf +45 7577 1617     kontoret@vaekstcenteret.dk