Forside Søg Sitemap English
Vækstcenteret


Coronavirus/COVID19 på Vækstcenteret

På Vækstcenteret er vi fortsat opmærksomme på den alvorlige situation i forhold til Coronovirus og risikoen for smitte.
Med baggrund i Sundhedsstyrelsens råd og vejledning overholder vi naturligvis stadig en række forholdsregler i lyset af, at Vækstcenteret er et sted, hvor mennesker mødes – både dem, der til daglig danner fællesskabet, og dem, der kommer på besøg som kursister og gæster i øvrigt.

Vi har skærpet opmærksomheden på de generelle råd for at man kan beskytte sig selv og andre mod smitte:
• Vask dine hænder tit og brug håndsprit (også til mobilen)
• Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
• Undgå håndtryk, kindkys og kram – og begræns den fysiske kontakt
• Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
• Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand - og bed andre tage hensyn
• M.m.

Vi har desuden indført, at personer i forbindelse med vores fællesskab, som har blot de mindste symptomer, der kunne have relation til Coronavirus, holder sig hjemme, dvs. væk fra Vækstcenteret i min. 14 dage.

På samme måde anbefaler vi, at kursister og gæster, der er i en lignende situation, respekterer denne samme regel og melder fra til kursusdeltagelse eller ophold på Vækstcenteret.

I tilfælde af framelding til et kursus pga. COVID 19 vil Vækstcenteret refundere kursusafgiften 100%. Det gælder også for kursister, som af den grund eventuelt er utrygge ved at rejse hertil og deltage i vores kurser.

I forhold til kurser har vi genoptaget undervisningen fra midten af juni måned. Vi følger naturligvis de generelle retningslinjer, som Statsministeriet og Sundhedsstyrelsen løbende kommer med. I øjeblikket betyder det, at deltagere på kurser holder min. 1 meters afstand indbyrdes, og at hver deltager i gennemsnit har 2 kvadratmeter rum i forhold til kursusrummets samlede areal.

Forplejningen foregår således, at kursusdeltagere ikke som vanligt er involveret i tilberedningen af maden eller i øvrigt deltager i køkkenarbejde; man får serveret portionsanretninger og ’take away’, hvilket betyder at kun meget få fastboende har været i berøring med fødevarerne.

Vækstcenteret åbner igen fra 1. juli gradvist op for gæster og ophold af personer udefra; det sker som altid efter aftale med DU (Dagligt Udvalg).

Søg Sitemap English
Rørbækvej 10, DK-8766 Nørre Snede     Tlf +45 7577 1617     kontoret@vaekstcenteret.dk