Forside Søg Sitemap English
Vækstcenteret


Coronavirus/COVID19 på Vækstcenteret

På Vækstcenteret er vi fortsat opmærksomme på den alvorlige situation i forhold til Coronovirus og risikoen for smitte.
Med baggrund i Sundhedsstyrelsens råd og vejledning overholder vi naturligvis stadig en række forholdsregler i lyset af, at Vækstcenteret er et sted, hvor mennesker mødes – både dem, der til daglig danner fællesskabet, og dem, der kommer på besøg som kursister og gæster i øvrigt.

Vi har skærpet opmærksomheden på de generelle råd for at man kan beskytte sig selv og andre mod smitte:
• vask dine hænder tit og brug håndsprit (også mobilen)
• host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
• undgå håndtryk, kindkys og kram – og begræns den fysiske kontakt
• vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
• hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand - og bed andre tage hensyn
• m.m.

Vi har desuden indført, at personer i forbindelse med vores fællesskab, som har blot de mindste symptomer, der kunne have relation til Coronavirus, holder sig hjemme, dvs. væk fra Vækstcenteret indtil man i min. 48 timer har været symptomfri, eller indtil man er blevet testet negativ.

På samme måde beder vi om, at kursister og gæster, der er i en lignende situation, respekterer denne samme regel og melder fra til kursusdeltagelse eller ophold på Vækstcenteret.

I tilfælde af framelding til et kursus pga. COVID 19 vil Vækstcenteret refundere kursusafgiften 100%. Det gælder også for kursister, som af den grund eventuelt er utrygge ved at rejse hertil og deltage i vores kurser.
Når man først er ankommet som deltager på et kursus, er man selv ansvarlig for deltagelsen gennem overholdelsen af de generelle råd; oplever man undervejs symptomer, som man selv oplever kunne relateres COVID 19, bedes man afstå fra yderligere deltagelse på kurset. Kursusafgiften vil i tilfælde af et ufuldendt kursus ikke blive refunderet.

I forhold til kurser genoptog vi undervisningen fra midten af juni måned. Vi følger naturligvis de generelle retningslinjer, som Statsministeriet og Sundhedsstyrelsen løbende kommer med. I øjeblikket betyder det, at deltagere på kurser holder min. 1 meters afstand indbyrdes, og at hver deltager i gennemsnit har 2 kvadratmeter rum i forhold til kursusrummets samlede areal.

For kursister sker forplejningen og deltagelse i køkkenarbejdet under skærpede omstændigheder i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Vækstcenteret åbnede igen fra 1. juli gradvist op for gæster og ophold af personer udefra; besøg sker som altid efter aftale med DU (Dagligt Udvalg). Hvis man er bosiddende i et område, hvor der er forhøjet coronaberedskab i samme periode, som man ansøger om gæsteophold, er der mulighed for at DU beder om at lægge besøget på et andet tidspunkt.Søg Sitemap English
Rørbækvej 10, DK-8766 Nørre Snede     Tlf +45 7577 1617     kontoret@vaekstcenteret.dk