Forside Søg Sitemap English
Vækstcenteret


Coronavirus/COVID19 på Vækstcenteret

På Vækstcenteret er vi opmærksomme på den alvorlige situation i forhold til Coronovirus og risikoen for smitte.
Med baggrund i Sundhedsstyrelsens råd og vejledning har vi taget en række forholdsregler i lyset af, at Vækstcenteret er et sted, hvor mennesker mødes – både dem, der til daglig danner fællesskabet, og dem, der kommer på besøg som kursister og gæster i øvrigt.

Vi har skærpet opmærksomheden på de generelle råd for at man kan beskytte sig selv og andre mod smitte:
• Vask dine hænder tit og brug håndsprit (også til mobilen)
• Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
• Undgå håndtryk, kindkys og kram – og begræns den fysiske kontakt
• Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
• Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand - og bed andre tage hensyn
• M.m.

Vi har desuden indført, at personer i forbindelse med vores fællesskab, som har blot de mindste symptomer, der kunne have relation til Coronavirus, holder sig hjemme, dvs. væk fra Vækstcenteret i min. 14 dage.

På samme måde anbefaler vi, at kursister og gæster, der er i en lignende situation, respekterer denne samme regel og melder fra til kursusdeltagelse eller ophold på Vækstcenteret.

I tilfælde af framelding til et kursus pga. Covid 19 vil Vækstcenteret refundere kursusafgiften 100%. Det gælder også for kursister, som af den grund eventuelt er utrygge ved at rejse hertil og deltage i vores kurser.

I forhold til kurser annonceret til afholdelse i maj og juni måneder, følger vi udviklingen og vil tage stilling ud fra de generelle retningslinjer, som Statsministeriet og Sundhedsstyrelsen løbende kommer med.
I øjeblikket er Vækstcenteret helt lukket for gæster og ophold af personer udefra.

I Vækstcenterfællesskabet har vi valgt - som altid - at prioritere fælles meditationer i Store sal højt. Derfor mødes vi fortsat dagligt, omend vi nu sidder med større indbyrdes afstand, i tre forskellige sale og med skærpede forholdsregler i forhold til kontakt - jf. de seneste officielle anbefalinger.
Søg Sitemap English
Rørbækvej 10, DK-8766 Nørre Snede     Tlf +45 7577 1617     kontoret@vaekstcenteret.dk