<

Biografier og rejsebeskrivelser

Det er ofte inspirerende at læse om andres erfaringer fra rejsen mod det spirituelle. Det gælder både den indre fordybelse og de konkrete pilgrimsrejser. Det kan sætte ens egen udvikling i relief og virke ansporende for selv at begive sig af sted eller begynde at praktisere. Biografier af eller om spirituelle lærere kan virke opløftende og tankevækkende, også når der er tale om kontroversielle forsøg på at formidle en dybere lære.
BIOGRAFIER OG REJSEBESKRIVELSER
 

En russisk pilgrims beretning

Af Anonym
En anonym russisk pilgrims fascinerende beretning fra midten af 1800-tallet. I sin søgen efter at forstå apostlen Paulus bud: "bed uden ophør". Føres han ind i den hesykastiske hjertebønstradition og man følger hans gradvise vej mod den forening med det guddommelige som han med hesykasmen kommer til at forstå som den dybere mening bag de kristne evangelier.
DKK 156,00
 

Pater Pio

Af Inge Stoltenberg
Inge Stoltenberg fortæller om den italienske kapucinermunk Pater Pio (1887-1968), der blev kanoniseret i 2001. Som tyveårig fik han ligesom Frans af Assisi stigmatiseringsmærker på hænder og fødder. Mennesker blev spontant helbredte i hans nærhed, folk hævdede at have mødt ham langt borte samtidig med at han var på klostret og han havde ord for at kunne se ind i folks samvittighed. Efterhånden som Pater Pios ry voksede, kom en stadig større strøm af mennesker til ham fra nær og fjern for at mærke den stærke udstråling af kærlighed som udgik fra ham. Sankt Ansgars Forlag - 2005 70 sider - Hæftet
DKK 96,00
  
Rørbækvej 10, DK-8766 Nørre Snede     Tlf +45 7577 1617     kontoret@vaekstcenteret.dk